Menu
Uw boekingen

Infrastructuur

Ontmoetingscentrum Halleman is sinds 2007 volledig gemoderniseerd, uitgebreid met nieuwbouw en toegankelijk gemaakt voor rolstoelpatiënten, en maakt hierdoor van O.C. Halleman een moderne ontmoetingsplaats voor zowel verenigingen als particulieren. Het pleintje vooraan beschikt over een speeltuig en kan gebruikt worden als terras.

Ontmoetingscentrum Halleman omvat een polyvalente zaal en twee vergaderzalen, welke beide afzonderlijk gehuurd kunnen worden.


Ontmoetingscentrum Halleman beschikt tevens over een volledig ingerichte keuken.

De polyvalente zaal biedt plaats aan ruim 160 personen zittend publiek (120 personen aan tafel). Het podium is zodanig gemaakt dat het bij feesten kan gebruikt worden als uitbreiding van de polyvalente zaal.

Door de inrichting is de polyvalente zaal multifunctioneel en kan ze zowel voor podiumactiviteiten als feesten, trouwfeesten, babyborrel, koffietafels, quizzen, communiefeesten,toneelopvoeringen,…  functioneren.


Een aparte vergaderzaal sluit aan op de polyvalente zaal en leent zich uitstekend als ontvangstruimte of voor het organiseren van voordrachten, creatieve activiteiten, vergaderingen e.d. De vergaderzaal wordt niet afzonderlijk verhuurd op zaterdag, zondag of op feestdagen, ook niet in combinatie met de keuken.